Wat te doen in Sneek?

In watersportstad Sneek zijn er genoeg leuke en actieve dingen om te zien en te doen. Naast suppen, midgetgolfen, bowlen zijn er nog meer leuke activiteiten die je in de Friese stad kunt beleven. Voor iedere doelgroep is er wel wat te doen. Maar wist jij dat je sinds vijf jaar ook vijf escape rooms bij Escape Rooms Sneek kunt spelen?

Wat is een escape room?

In een escape room word je samen met jouw vrienden, familie, collega’s of teamgenoten tijdelijk opgesloten. Vervolgens moeten jullie als groep binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Aan de hand van verschillende raadsels, puzzels en opdrachten dienen jullie codes te kraken en de uitgang vinden. Goede samenwerking en creativiteit is hierbij essentieel. Lukt het niet om binnen een uur te ontsnappen, dan doen wij natuurlijk de deur voor jullie open.

Hoeveel kamers heeft Escape Rooms Sneek?

Op dit moment hebben wij vijf verschillende kamers. Elke kamer heeft een ander thema: de koude oorlog (The Rushhour), een kunsthandelaar die ontvoerd is (The Deal), een kermis met een kwade clown (Funhouse), een uit de hand gelopen vrijgezellenweekend (The Blackout) en machtige drugsbazen (The KAI-KA-WAI).

Voor wie is een escape room geschikt?

De escape rooms zijn zowel geschikt voor fanatieke escape room spelers als mensen die nog niet eerder een escape room hebben gespeeld. Iedereen heeft evenveel kans om te ontsnappen uit onze kamers. Een escape room wordt vaak gekozen als teamuitje, familiedag activiteit en vrijgezellenfeesten. In totaal kunnen er 35 personen tegelijkertijd de escape room spelen (7 personen per ruimte). Bij grotere groepen kunnen de teams die nog moeten gaan spelen gezellig bijkletsen in onze ontvangstruimte. Koffie, thee, water en frisdrank ligt hier klaar.

Escapen en gezellig eten

Wil je na het spelen van de escape room gezellig eten? Dan is Beachclub Sneek of de Kajuit een unieke locatie om het escape avontuur mee af te sluiten. Met onze combideal ben je vanaf 47,50 euro per persoon gegarandeerd van een verrassend uitje waar iedereen nog lang over zal napraten.

Boek een escape room

Ben je een dagje weg in Sneek? Bij Escape Rooms Sneek vind je vijf uitdagende Escape Rooms onder één dak. Reserveer een escape room naar keuze eenvoudig via ons online boekingssysteem. Wil je voor een grote groep reserveren? Dat kan je het beste een mail sturen naar info@escaperoomssneek.nl of bellen naar 06-33601631.