Escapen in combinatie met eten.
Om jullie Escape avontuur helemaal compleet te maken boek je voor of na de tijd een heerlijk diner bij de leukste restaurants van Sneek. Jullie kunnen zelf kiezen bij welk restaurant jullie willen eten. Speciaal voor onze gasten hebben Beachclub Sneek en De Kajuit heerlijke menu’s samengesteld. Hierdoor kun je al vanaf € 47,50,- p.p. Escapen & Eten! Deze menu’s zijn uitsluitend voor gasten van Escape Rooms Sneek. Bekijk hieronder de menu’s.

Boeken
Wil je een arrangement boeken? Dan is het handig om even te bellen naar ons of te mailen (0633601631 of info@escaperoomssneek.nl). Hou er rekening mee dat de betaling apart gaat. De prijzen van de menu’s zijn exclusief de prijs van een Escape Room.

 

 

 

 


Escapen & Eten bij BEACHCLUB SNEEK
Beachclub Sneek

Escape Room Menu 1 €27,50,-
Keuze uit o.a. burger, schnitzel, zalm of sate.
Inclusief 3 gratis consumpties (bier, fris of huiswijn)

Escape Room Menu 2 €27,50,-
Keuze uit o.a. burger, schnitzel, zalm of sate.
Inclusief 1 gratis consumptie (bier, fris of huiswijn) en nagerecht naar keuze.

A la carte:
Keuze van de kaart.
Inclusief 1x gratis consumptie (bier. fris of huiswijn) 

Escapen & Eten bij De Kajuit

Café Restaurant De Kajuit vind je net buiten het centrum van Sneek bij jachthaven en camping De Domp. Alles ademt hier gezelligheid van de watersport en het eten is super. Daarnaast is er een heerlijk terras en genoeg ruimte voor grote groepen! De menu’s zijn inclusief een gratis drankje (Bier, wijn, fris). Uiteraard is het hier ook mogelijk om van de reguliere kaart te eten.

Keuzemenu 1 – 31,50 p.p.

 

Keuzemenu 2 – €41,50