Escapen in combinatie met eten

Om jullie Escape avontuur helemaal compleet te maken boek je voor of na de tijd een heerlijk diner bij de leukste restaurants van Sneek. Jullie kunnen zelf kiezen bij welk restaurant jullie willen eten. Speciaal voor onze gasten hebben Beachclub Sneek en De Kajuit heerlijke menu’s samengesteld. Hierdoor kun je al vanaf € 49,95,- p.p. Escapen & Eten! Deze menu’s zijn uitsluitend voor gasten van Escape Rooms Sneek. Bekijk hieronder de menu’s.

Arrangement boeken

Wil je een arrangement boeken? Dan is het handig om even te bellen naar ons of te mailen (0633601631 of info@escaperoomssneek.nl). Hou er rekening mee dat de betaling apart gaat. De prijzen van de menu’s zijn exclusief de prijs van een Escape Room.

Escapen & Eten bij

BEACHCLUB SNEEK
Beachclub Sneek

Escape Room Menu 

Bekijk hieronder het menu van Beachclub Sneek. Je kunt na je Escape Avontuur gewoon á La Carte dineren. Jullie krijgen aan het eind 10% korting op de totale bon!

Menukaart Beachclub Sneek

Drank kaart Beachclub Sneek

Escapen & Eten bij De Kajuit

Let op: Een arrangement bij de Kajuit is alleen te reserveren vanaf 10 personen!

Café Restaurant De Kajuit vind je net buiten het centrum van Sneek bij jachthaven en camping De Domp. Alles ademt hier gezelligheid van de watersport en het eten is super. Daarnaast is er een heerlijk terras en genoeg ruimte voor grote groepen! De menu’s zijn inclusief een gratis drankje (Bier, wijn, fris). Uiteraard is het hier ook mogelijk om van de reguliere kaart te eten.

Keuzemenu 1 – 34,50 p.p.

Keuzemenu 2 – €44,50

De Kajuit Menu