Laat ons weten wat je ervan vond!
Welke kamer(s) hebben jullie gedaan? *
Elma

18 november 2020

Ontzettend leuke escape room & top service! Personeel was later aanwezig, maar is volledig opgelost! Wij komen zeker nog een keer langs voor de andere kamers.

Jantina

4 november 2020

Het was een top activiteit tijdens het feest voor haar 11e verjaardag.

Elma

28 oktober 2020

Ontzettend leuke escape room & top service! Personeel was later aanwezig, maar is volledig opgelost! Wij komen zeker nog een keer langs voor de andere kamers.

Wagenaar LWD

Het was wederom een fantastisch uitje met ons gezin!

En zoals altijd ook nu weer een zeer vriendelijk ontvangst, top uitleg/ begeleiding en een grandioze ervaring! Op naar de laatste room (en dan wachten op de nieuwe kamers)!

Isis

Super leuk

Marloes

We waren iets te laat, maar dit was geen enkel probleem. Top service en erg leuk gehad!

Marrit

Hele leuke escaperoom! Veel kamers en iedereen heeft wel wat te doen! Komen zeker weer

Maarten Kruis

We zijn een uurtje gezellig met zijn allen bezig geweest het was dik in orde

jacqueline

Super escape room.. nu al 2 gedaan en voor de laatste al gereseveerd!!

Isabelle Sie

31 augustus 2020

Leuk! Origineel en goed bedacht

Amanda Bruins Slot

17 augustus 2020

Ontzettend veel lol gehad, helaas een paar seconden te kort om te ontsnappen. Heel er leuk en goed begeleid door medewerker Paulien!

Baukje

Geweldig! Veel lol gehad!

Helma

Leuk om te doen en ook wel moeilijk

Sandra

13 augustus 2020

Super leuk! Gezellig en goed in elkaar gezet. Goede hints tussendoor.

van der Meerkes

We binne Moai fuort wést! Komme seker de oare keamers ek ris besiekje!

Fam Meijer

1 augustus 2020

Leuk gezinsuitje, uitdagende puzzels, personeel was behulpzaam op de juiste momenten! Inmiddels alle rooms gespeeld. We kijken uit naar de nieuwe rooms!

Sharon

23 juli 2020

Erg leuk en uitdagend. Gelukkig niet té moeilijk 😉 #TheDeal

Anouk

27 juni 2020

Gezellig met de meiden twee verschillende escape rooms gedaan. De Funhouse en De rush. Allebei super leuk rooms met spannende activiteiten! Daarnaast is de service top en het personeel is ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader!!

Jan Wagenaar

22 juni 2020

Geweldig om te doen…erg goed voor gezinsbuilding en echt ff quality time,top personeel!..echte aanrader.wij deden de deal!..

Familie van Rijn

11 juni 2020

Echt super het personeel weet precies wanneer je een klein duwtje nodig hebt maar verklapt niet te veel.
En leuke meiden die het goed uitleggen ?
De The Deal

Tineke

25 mei 2020

The Case 1! Escape spel voor thuis gespeeld! Super leuke activiteit voor thuis en leuk alternatief. We hebben de bon van €10,- bemachtigd en zodra het kan wisselen we hem snel in. We moeten Funhouse nog spelen, dus hopelijk tot snel!

Flip Lameijer

20 maart 2020

we hebben fanatiek gepuzzeld en vonden het enorm leuk. We hebben de clownsroom gedaan

Team Lois

23 februari 2020

Het was erg gezellig! Top dat we samen (nét) op tijd aan Scary Larry zijn ontkomen…

Nina

30 januari 2020

Wij vonden het super! De rooms waren erg uitdagend, leuk en verrassend!

Team Heerenveen

23 januari 2020

Super leuk en the Workout Witmarsum!!

Diny

22 januari 2020

Heerlijk relaxed uitje en toch ook niet ….? Enorm gelachen. Komen zeker de andere kamers ook spelen!

Helen ter Veen

31 december 2019

Wij hebben als gezin enorm genoten van het escapen. Voor zes van de zeven was dit de eerste keer dus iedereen moest even begrijpen wat precies de bedoeling was, daarna werd het samen werken beter.

Albert Daniels

28 december 2019

Tof!!

Veldman

15 december 2019

Top ontvangst! Leuke uitdagend room, en met een beetje hulp 😉 goed te ontsnappen!

Lucas Roorda

14 december 2019

Geweldig !!!!

Wim Roorda

13 december 2019

Top avond

De Bakkertjes

8 december 2019

We vonden de escaperoom heel erg leuk. Origineel, uitdagend en creatief. Wel vonden we het ontvangst niet geweldig. De uitleg dan weer wel. Er werd helemaal niet gecomtroleerdnof wij wel degene waren die gereseveerd hadden. En we vonden dat er best veel hints gegeven werden. We hebben de funhouse gedaan.

Albert

Wij zijn met de 6 personen naar het fun house geweest. We hebben ervan genoten ! 😉

Rutger Wagenaar

29 oktober 2019

Superleuk teamuitje met Fysio 0515 bij Escape Room The Workout!

Team Karin

25 oktober 2019

Wij vonden het super gaaf om te doen! We komen zeker nog een X terug voor de andere rooms!

Jaco Vonk

23 oktober 2019

Funhouse is een zeer gevarieerde escaperoom. Verder vonden wij het personeel zeer behulpzaam. Aanrader.

Carlo

30 september 2019

We zijn met 3 groepen tegelijk bij jullie geweest afgelopen zaterdag. Was echt top geregeld, drankje voor en na, superaardig personeel en goede uitleg/ begeleiding.
Ook de escaperooms vielen goed in de smaak. Kortom … een aanrader !!!!

Pieter Veenstra

29 september 2019

De escaperoom heeft hele leuke en verrassende opdrachten die er voor zorgen dat je heel goed moet opletten want de tijd vliegt om
Als broers en zussen hebben we er van genoten

Rinze Idzinga

Super leuke middag gehad! Helemaal top

Gemima

28 september 2019

Hoi heb geen cometaar

Saskia Brandsma

26 september 2019

Wij hebben een super middag gehad.. De medewerkers zijn erg gastvrij en vriendelijk. Echt een aanrader.

Naomi

15 september 2019

Het was super leuk en gezellig gaan het zeker nog eens doen

Gerhard

8 september 2019

Helemaal top iedereen was enthousiast

TTynbeweging

Funhouse was super leuk en tot het eind toe spannend of het ons ging lukken. Zit goed in elkaar en het smaakt gelijk naar nog een keer. Daarom is het leuk dat er drie verschillende escape rooms zijn. Tot gauw dus 🙂 Complimenten!!

De Kienes

7 september 2019

Leuke escaperoom met goede puzzels! Het was haalbaar om binnen de tijd alles op te lossen. Het personeel is aardig en behulpzaam. Goede organisatie!

Linda

26 augustus 2019

Geweldig! We waren met z’n negenen en werden verdeeld in twee groepen. Beide groepen vonden het fantastisch!

Carlein

8 juli 2019

Leuke escaperoom gedaan. We deden de deal, leuke opzet met veel verschillende puzzels.
Precies op tijd er uit, dat maakt het ook leuk!

Goede ontvangst dus zeker een aanrader!

Feike

19 juni 2019

Gisteren Funhouse gedaan, en we hebben zeker fun gehad! Toffe Escaperoom, leuk ontvangst.

Buma

16 juni 2019

Vanochtend een spannende room gedaan, Funhouse . Originele opdrachten en opzet van de verschillende kamers, met als hoogtepunt de ballenbak !
Gelukkig kraakten we op tijd de code.
Leuk ontvangst met uitleg en gezellig nog even napraten met de gastheer.
Volgende keer naar de room in Witmarsum of The Rush of the Deal ?

Weda’s en aanhang

19 mei 2019

De funhouse was moeilijk, maar erg leuk om met z’n allen er weer uit te komen en dat is gelukkig ook gelukt. Vriendelijk personeel en nu op naar de volgende escape room.

T Brass ladies

12 mei 2019

Altijd vriendelijk ontvangst en goed uitleg. We waren hier nu voor de tweede keer en hebben de deal en funhouse gedaan beide rooms zijn top! We hebben genoten en heel veel plezier gehad. Uiteraard komen we terug voor de rush. Erg verslavend!

Eveline

7 mei 2019

Het was erg leuk en goed georganiseerd! Ze vonden het een geslaagd uitje.

Manuela

21 april 2019

Wat hebben we een plezier gehad.
Uitdagende kamer the deal. We waren met 7 personen. De groep moest niet groter zijn qua kamergrootte. Goed teamwork. Leuke gastvrouwen en …We hebben de diamant niet mogen houden.

Tot de volgende keer

Marieke

7 april 2019

Met ons gezin al heel wat escaperooms gedaan. In Sneek The Deal gedaan, zeker een aanrader! Zit goed in elkaar, leuke, uitdagende puzzels, verrassende elementen. Daarnaast leuk en prettig ontvangst.

Marije

31 maart 2019

In een woord.

SUPPER!!!

Sanne Homan

Lachen, gieren, brullen! top escape room!

Laurenz

20 maart 2019

Escaperoom “funhouse”is zeer verrassend en behoorlijk pittig, gelukkig kregen we goede en duidelijke tips van de begeleidster.

Anna

17 maart 2019

We hebben gister funhouse gespeeld met onze ouders en schoonouders! Helaas niet binnen de tijd gered, maar het was wel super leuk! Echt een aanrader!

TBrass ladies

16 maart 2019

Het was super leuk! We hebben funhouse en the deal gedaan allemaal op tijd ontsnapt! Leuke puzzels en raadsels. We komen snel weer om een van de andere rooms te spelen

Linda

3 maart 2019

Met mijn vriendinnen The Funhouse gedaan. Super leuk. Helaas niet gered..

Goede uitleg gehad,leuk personeel. Was onze 2de escaperoom in Sneek. Echte aanrader.

Nog 1 room te gaan!!!

Zooitje geregeld

Hele leuke ervaring, vriendelijk personeel en een super leuke escaperoom: niet te makkelijk, niet te moeilijk en gelukkig binnen het uur er uit gekomen! Een echte aanrader!

Karin

2 maart 2019

Super leuke middag gehad in het funhouse. Helaas niet binnen de tijd eruit maar dat mocht de pret niet drukken.

Tea

17 februari 2019

Wij hebben “the Deal” gespeeld. We hebben ons erg vermaakt. De tijd vloog voorbij. Wij misten nog een hapje en drankje voor en na het spel.

Goasse en Jetty Dijkstra

12 februari 2019

Afgelopen weekend voor het eerst naar de escaperoom. We hadden geen idee wat ons te wachten stond. We werden zeer gastvrij en enthousiast ontvangen.Na enige uitleg kon het avontuur beginnen. We werden in een ruimte gezet en moesten maar ergens beginnen� maar echt! Wat een ontzettend leuke en vooral verrassende escaperoom. Met alles wat je moet doen heb je geen tijd te verliezen, echt de tijd vliegt voorbij.
Zeker een aanrader voor families/vrienden personeelsuitjes!

Marieke

20 januari 2019

Wat een superleuke middag hebben we gehad! Superleuke escape room! Proeft naar meer

Jetske

17 januari 2019

Een super leuke room, met leuke raadsels en puzzels! Goed geregeld als je met een grote groep komt om in de plaatselijk eetcafé op zondagmiddag plek te kunnen nemen.

Vanessa

14 januari 2019

Vandaag de Funhousemogen testen. Weer een hele verassend, leuke room! Een hele mooie aanvulling op de andere 2 rooms.
Wat mij betreft een echte aanrader.

Fam de Haan

10 januari 2019

Afgelopen Kerstvakantie met familie deze escape room gespeeld. Erg leuk, verrassend en origineel. Leuk om met zijn allen te doen. Aardig personeel.

Ymke Teamke

6 januari 2019

6 januari “The Deal” gespeeld.

Pff, we hebben het gered!
De bloedrobijn was goed verstopt achter veel verschillende leuke puzzels.
Erg leuk om met elkaar alle sporen aan elkaar te knopen tot oplossingen.

Andrea, Milan, Jiri, Janey, Ilja & Anke

1 januari 2019

Wij hebben voor het eerst met z’n allen een escaperoom gedaan en waren onder de indruk! De puzzels waren erg creatief bedacht en erg verrassend. Daarnaast is het een heel leuk team die dit allemaal heeft bedacht en opgezet 🙂 bedankt!!

Isabel, Rest. De Kajuit – Sneek

19 december 2018

‘Vorige week voor ons personeelsfeestje Escape Room gespeeld. Wat was het leuk! Een unieke ervaring waar iedereen veel plezier in had. Wij praten er nog steeds over na, een echte aanrader dus!’

Tineke

27 november 2018

Aanrader voor een bedrijfsuitje! Vooraf hebben we heerlijk gegeten bij Markt 23. We waren op tijd bij de Escaperoom. Alle deelnemers waren enthousiast. Eén verbeterpunt: is er vergeten een groepsfoto te maken na afloop.

Empatec, schoonmaak

19 november 2018

super leuk hebben wij van de schoonmaak het gehad bij jullie ,en zeker een aanrader voor iedereen.het was de eerstte keer voor ons en hebben heel erg gelachen en een leuke avond gehad.de dames en heren van empatec vonden het geweldig en gaan het zeker nog een keer doen.

Tanja Ekhardt

18 november 2018

Met 6 vriendinnen een ontzettend leuke ochtend gehad medewerkers waren gezellig en de escape room was leuke uitdaging met veel gepuzzel

Marijke

13 november 2018

Leuke escaperoom, ontvangst en afsluiting mag nog wel wat leuker.

Jorrit

9 november 2018

Ontzettend leuke en uitdagende escape room. Wij hebben ons kostelijk vermaakt!

Ellie van der Gaast

6 november 2018

Gewoon hartstikke leuk, bedankt voor de gezellige avond.

Amarens de Jong

Verrassende en uitdagende escape room met originele puzzels en onverwachte wendingen

Otib Nijland

4 november 2018

We vonden het een superleuke middag gehad. Veel leuke spellen en we willen zo nog een keer. Er zaten leuke verrassingselementen in wat het nog wat extra’s gaf.
Al met al een top ervaring

Familie Broersma

30 oktober 2018

Superleuk! Beetje prijzig, maar je krijgt wel waar voor je geld. Leuke, pittige puzzels. Spannend en uitdagende kamers! Echt een aanrader.

Eetcafé de Visserman

24 oktober 2018

PRACHTIG!!!!!
Met 12 personen 2 kamers gedaan. Echt een aanrader als personeelsuitje. Mooie verhalen nadien over de 2 kamers en de opdrachten. Top!

Familie Hoekel

21 oktober 2018

Fantastisch!
We hebben deze escaperoom met 2 stellen (4 vrienden) gespeeld. Heel leuk! Afwisselend en leuke begeleiding. Tot de volgende keer!

Jeanine

19 oktober 2018

Geweldige beleving! Aanrader om naar deze unieke escaperoom te gaan. Veel verrassingen en variatie, heel knap gedaan!

Vika Starygina

14 oktober 2018

We hebben the Rush gedaan. Het was super leuk. Zit goed in elkaar! Één van de beter kamers die we hebben gehad.

Annie

13 oktober 2018

Super leuk, een paar leuke nieuwe elementen die we nog niet eerder hebben gezien bij andere escape rooms!

Marlies van Wigcheren-Atsma

Vanavond met collega’s en partners The Rush gedaan. Super leuke ervaring!

Familie van der Woerdt

1 oktober 2018

Het ontvangst was gezellig, de uitleg kort en intrigerend. Het verhaal en de attributen in de kamers werkte op de verbeelding; puzzels/vragen in soorten en maten en niveau’s. Af en toe een hint moeten krijgen (via de helaas slecht verstaanbare intercom) waardoor we steeds verder kwamen! wat een reuze leuke ervaring om dit met familie of vrienden te doen!! Absolute aanrader voor iedereen.

Irma

29 september 2018

Was super!

Miranda bloem

10 september 2018

Super kamer!

Christina Koenen

4 september 2018

Een echte aanrader… wat leuk en wat hebben we gelachen!

Margriet

20 augustus 2018

Leuke Escape Room! Goede / vriendelijke begeleiding, veel diverse puzzels.
Zeker een aanrader!

Inga Elzinga

30 juli 2018

Na het winnen van de winactie hebben we gister de escaperoom getest. Wat is deze room in korte tijd goed op gezet. De games zijn erg orgineel en samenwerking is bij deze room echt vereist! Na afloop nog gezellig gezeten met de organisatoren, jullie doen het super! Wij kijken uit naar ons volgende bezoek in Witmarsum en ik oktober bij de tweede van Sneek!

Erwin Andringa

Gister de room als eerste mogen testen en het was fantastisch! Echte aanrader, de volgende room zijn we er weer bij!

Jelmer

25 juli 2018

Heel leuk! Uitdagend en fijn personeel! Alleen het materiaal was af en toe wat frunniken, maar met wat hulp zo opgelost!

Nynke

12 juli 2018

De escaperoom mensen waren enthousiast. Escaperoom ook geschikt voor kinderen als ze met volwassenen zijn. Zeer gevarieerd.

Lianne

5 juli 2018

Erg leuke en sportieve escaperoom! Zaten dingen bij die je niet verwacht en ook vooral uitdaging! Ga het zeker aanraden aan vrienden/familie.

Chandra

25 juni 2018

Heel verrassend en erg leuk. Mooie aankleding, goed verhaal. Deze Escape Room kan ik iedereen aanraden!

Dames Biljartclub Vol verwachting

10 juni 2018

Wat hebben wij een leuke ervaring gehad bij jullie, dit is zeker voor herhaling vatbaar.
eerst niet wetende wat ons te wachten stond, maar hoe verder in het spel hoe meer je het snapt.
super

Danique

4 juni 2018

8 personen was eigenlijk net iets te veel, 5 personen is beter! Leuke puzzels, veel lol gehad! Zeker een aanrader!

Jose

23 mei 2018

De leukste en beste escaperoom die we tot nu toe gespeeld hebben.
Veel geluksmomenten, heel veel variatie, mooie puzzels en zat heel goed in elkaar.
Ik zou iedereen aanraden deze te spelen en je bent verkocht.

Maarten van Tuinen

16 mei 2018

Zeer leuke escaperoom met hele verrassende puzzels. Knap gedaan! Met moeite er uit kunnen komen binnen de tijd. Zeker een aanrader als je van variatie en verrassingen houdt.

Trea

14 mei 2018

De escaperoom is heel knap gemaakt. Het was soms wel moeilijk om de oplossing te vinden, maar daarvoor ga je naar de escaperoom, dus echt super. We hebben gelachen en gepiekerd, het was echt heel leuk.

Jelske

11 april 2018

Wil niks verklappen, beleef het, je zult zien dat het heel leuk is. Is echt een kleine sport hal met alles er in �

Familie Wagenaar

1 april 2018

Wij hebben zeer geslaagde en spannende uren in de escaperoom in Witmarsum beleefd: enthousiaste medewerkers, een goed verhaal en uitdagende puzzels/ raadsels: al met al zeer zeker een aanrader!

Wij, een gezin bestaande uit moeder, vader en 2 kids (9 en 11 jaar), hebben het uiteindelijk net op tijd gehaald en hadden nog 40 seconden over… Het was dan ook een spannende uitdaging en race tegen de kok, maar de overwinning smaakte zoet! Top! Na de tijd nog een drankje bij ‘de Gekroonde Roskam’ om de hoek om na te praten: een leuke afsluiter van een spannend bezoek aan de escaperoom!

Heel veel succes met het opzetten van de extra, nieuwe escaperooms: wij komen die (zodra ze in bedrijf zijn, ook zeker bezoeken! (en gaan voor de gemaakte afspraak ;-))

Arnold

12 maart 2018

Super gezellige avond gehad! Zin in een mooie uitdaging dan is dit echt een aanrader!!

Rob

1 maart 2018

Heel erg leuk om samen met de kids te ervaren! Mooi om te zien dat je als familie onderling heel anders kan zijn in denkwijze! Aanrader ook voor familie!

Ingrid de Boer

4 februari 2018

Erg leuke escaperoom!
Je komt meteen in je rol 😀

Robert

3 februari 2018

Top avond, briljante room!

Gr,

Robert

Mieke

28 januari 2018

Onze eerste ervaring in een escape room. Bij binnenkomst werden we al meegezogen in het verhaal. Wat een geweldig avontuur in minder dan een uur tijd. Een echte aanrader!

Marge

17 januari 2018

Super spannend en uitdagend uur beleefd in THE WORKOUT! Zeer goed verzorgd en erg leuk ontvangen. Vond het verloop zeer verrassend!

EEN ECHTE AANRADER!

Nina

15 december 2017

Een mooie leuke nieuwe escaperoom met erg leuke en uitdagende puzzels!

Gianna Faats

13 december 2017

Super leuke uitdagende escape room!! Gelukkig wel gehaald��
Bedankt voor deze leuke ervaring!

Jorrit Doting

9 december 2017

Super!

Leuke en uitdagende escaperoom. Enorm gastvrij ontvangen! Dikke pluim!

Roberto Benavidez

4 december 2017

De zoveelste kamer voor mij, en wederom binnen de tijd.
Gastvrij, belangstellend, duidelijk verhaal, top kamer! #erswf

Voor alle spelers, beginnend of ervaren? Doen!

Annelies

3 december 2017

Erg prettige en persoonlijke ontvangst. Wij waren in 2 groepen waardoor de groep die op dat moment niet speelde een lekker drankje aangeboden kreeg in aan nabij gelegen café/restaurant.
The Escape: Leuke setting, super mooi gemaakt! Je denkt in het begin: “Waar moeten we naartoe werken”? Totdat de puzzels komen! Leuke en moeilijke opdrachten, zeker niet voor de hand liggend. Voor ons was een uur helaas te kort maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Ik raad deze escaperoom aan iedereen aan! Ook voor mensen die dit nog niet eerder hebben gedaan; gewoon eens proberen!

Froukje Miedema-Walsma

25 november 2017

Voor vele van ons eerst x escaperoom. Erg leuke kamers. Wisselende opdrachten. Goed voor elkaar. Vriendelijk personeel!

Annika de Jong

24 november 2017

Ontzettend leuke ervaring!! Helaas hebben we het niet binnen het uur gehaald. maar super leuk om te doen. Zeker een aanrader voor teamuitje, gezellig met vrienden of net als ons als een vrijgezellenfeestje!!

Leah Kedde

23 november 2017

Het was de eerste keer voor iedereen in onze groep (6personen). Het was echt super leuk om te doen, zeker een aanrader voor iedereen die gezellig een avondje weg wil met vrienden! Het personeel was ook erg aardig en sleepte je mee door deze ervaring.

Sanne Homan

Escape room was voor ons de eerste keer. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar! leuke sfeer en gezellig en enthousiast personeel! top!!