Commentaren: 40
  • #40

    Carlein (maandag, 08 juli 2019 11:38)

    Leuke escaperoom gedaan. We deden de deal, leuke opzet met veel verschillende puzzels.
    Precies op tijd er uit, dat maakt het ook leuk!

    Goede ontvangst dus zeker een aanrader!

  • #39

    Feike (woensdag, 19 juni 2019 10:44)

    Gisteren Funhouse gedaan, en we hebben zeker fun gehad! Toffe Escaperoom, leuk ontvangst.

  • #38

    Buma (zondag, 16 juni 2019 19:35)

    Vanochtend een spannende room gedaan, Funhouse �. Originele opdrachten en opzet van de verschillende kamers, met als hoogtepunt de ballenbak !
    Gelukkig kraakten we op tijd de code.
    Leuk ontvangst met uitleg en gezellig nog even napraten met de gastheer.
    Volgende keer naar de room in Witmarsum of The Rush of the Deal ?

  • #37

    Weda's en aanhang (zondag, 19 mei 2019 12:19)

    De funhouse was moeilijk, maar erg leuk om met z'n allen er weer uit te komen en dat is gelukkig ook gelukt. Vriendelijk personeel en nu op naar de volgende escape room.

  • #36

    T Brass ladies (zondag, 12 mei 2019 06:43)

    Altijd vriendelijk ontvangst en goed uitleg. We waren hier nu voor de tweede keer en hebben de deal en funhouse gedaan beide rooms zijn top! We hebben genoten en heel veel plezier gehad. Uiteraard komen we terug voor de rush. Erg verslavend!

  • #35

    Manuela (zondag, 21 april 2019 12:47)

    Wat hebben we een plezier gehad.
    Uitdagende kamer the deal. We waren met 7 personen. De groep moest niet groter zijn qua kamergrootte. Goed teamwork. Leuke gastvrouwen en ...We hebben de diamant niet mogen houden�.

    Tot de volgende keer

  • #34

    Marieke (zondag, 07 april 2019 15:07)

    Met ons gezin al heel wat escaperooms gedaan. In Sneek The Deal gedaan, zeker een aanrader! Zit goed in elkaar, leuke, uitdagende puzzels, verrassende elementen. Daarnaast leuk en prettig ontvangst.

  • #33

    Marije (zondag, 31 maart 2019 23:47)

    In een woord.

    SUPPER!!!

  • #32

    Sanne Homan (zondag, 31 maart 2019 14:15)

    Lachen, gieren, brullen! top escape room!


    https://www.facebook.com/pg/escaperoomsneek/reviews/?referrer=page_recommendations_see_all&ref=page_internal

  • #31

    laurenz (woensdag, 20 maart 2019 11:48)

    Escaperoom "funhouse"is zeer verrassend en behoorlijk pittig, gelukkig kregen we goede en duidelijke tips van de begeleidster.

  • #30

    Anna (zondag, 17 maart 2019 11:30)

    We hebben gister funhouse gespeeld met onze ouders en schoonouders! Helaas niet binnen de tijd gered, maar het was wel super leuk! Echt een aanrader!

  • #29

    TBrass ladies (zaterdag, 16 maart 2019 07:47)

    Het was super leuk! We hebben funhouse en the deal gedaan allemaal op tijd ontsnapt! Leuke puzzels en raadsels. We komen snel weer om een van de andere rooms te spelen

  • #28

    Linda (zondag, 03 maart 2019 16:41)

    Met mijn vriendinnen The Funhouse gedaan. Super leuk. Helaas niet gered..

    Goede uitleg gehad,leuk personeel. Was onze 2de escaperoom in Sneek. Echte aanrader.

    Nog 1 room te gaan!!!�

  • #27

    Zooitje geregeld (zondag, 03 maart 2019 13:00)

    Hele leuke ervaring, vriendelijk personeel en een super leuke escaperoom: niet te makkelijk, niet te moeilijk en gelukkig binnen het uur er uit gekomen! Een echte aanrader!

  • #26

    Karin (zaterdag, 02 maart 2019)

    Super leuke middag gehad in het funhouse. Helaas niet binnen de tijd eruit maar dat mocht de pret niet drukken.

  • #25

    Tea (zondag, 17 februari 2019 19:32)

    Wij hebben "the Deal" gespeeld. We hebben ons erg vermaakt. De tijd vloog voorbij. Wij misten nog een hapje en drankje voor en na het spel.

  • #24

    Marieke (zondag, 20 januari 2019 19:50)

    Wat een superleuke middag hebben we gehad! Superleuke escape room! Proeft naar meer

  • #23

    Vanessa (maandag, 14 januari 2019 22:03)

    Vandaag de Funhousemogen testen. Weer een hele verassend, leuke room! Een hele mooie aanvulling op de andere 2 rooms.
    Wat mij betreft een echte aanrader.

  • #22

    Ymke Teamke (zondag, 06 januari 2019 13:47)

    6 januari "The Deal" gespeeld.

    Pff, we hebben het gered!
    De bloedrobijn was goed verstopt achter veel verschillende leuke puzzels.
    Erg leuk om met elkaar alle sporen aan elkaar te knopen tot oplossingen.

  • #21

    Andrea, Milan, Jiri, Janey, Ilja & Anke (dinsdag, 01 januari 2019 11:33)

    Wij hebben voor het eerst met z'n allen een escaperoom gedaan en waren onder de indruk! De puzzels waren erg creatief bedacht en erg verrassend. Daarnaast is het een heel leuk team die dit allemaal heeft bedacht en opgezet :) bedankt!!

  • #20

    Isabel, Rest. De Kajuit - Sneek (woensdag, 19 december 2018 13:10)

    ‘Vorige week voor ons personeelsfeestje Escape Room gespeeld. Wat was het leuk! Een unieke ervaring waar iedereen veel plezier in had. Wij praten er nog steeds over na, een echte aanrader dus!’

  • #19

    Tineke (dinsdag, 27 november 2018 09:32)

    Aanrader voor een bedrijfsuitje! Vooraf hebben we heerlijk gegeten bij Markt 23. We waren op tijd bij de Escaperoom. Alle deelnemers waren enthousiast. Eén verbeterpunt: is er vergeten een groepsfoto te maken na afloop.

  • #18

    empatec,schoonmaak. (maandag, 19 november 2018 11:03)

    super leuk hebben wij van de schoonmaak het gehad bij jullie ,en zeker een aanrader voor iedereen.het was de eerstte keer voor ons en hebben heel erg gelachen en een leuke avond gehad.de dames en heren van empatec vonden het geweldig en gaan het zeker nog een keer doen.

  • #17

    Tanja Ekhardt (zondag, 18 november 2018 19:59)

    Met 6 vriendinnen een ontzettend leuke ochtend gehad medewerkers waren gezellig en de escape room was leuke uitdaging met veel gepuzzel

  • #16

    Marijke (dinsdag, 13 november 2018 09:21)

    Leuke escaperoom, ontvangst en afsluiting mag nog wel wat leuker.

  • #15

    Jorrit (vrijdag, 09 november 2018 15:53)

    Ontzettend leuke en uitdagende escape room. Wij hebben ons kostelijk vermaakt!

  • #14

    Ellie van der Gaast (dinsdag, 06 november 2018 16:58)

    Gewoon hartstikke leuk, bedankt voor de gezellige avond.

  • #13

    Otib nijland (zondag, 04 november 2018 19:30)

    We vonden het een superleuke middag gehad. Veel leuke spellen en we willen zo nog een keer. Er zaten leuke verassingselementen in wat het nog wat extra's gaf.
    Al met al een top ervaring

  • #12

    Familie Broersma (dinsdag, 30 oktober 2018 13:18)

    Superleuk! Beetje prijzig, maar je krijgt wel waar voor je geld. Leuke, pittige puzzels. Spannend en uitdagende kamers! Echt een aanrader.

  • #11

    Eetcafé de Visserman (woensdag, 24 oktober 2018 11:40)

    PRACHTIG!!!!!
    Met 12 personen 2 kamers gedaan. Echt een aanrader als personeelsuitje. Mooie verhalen nadien over de 2 kamers en de opdrachten. Top�

  • #10

    Familie Hoekel (zondag, 21 oktober 2018 00:19)

    Fantastisch!
    We hebben deze escaperoom met 2 stellen (4 vrienden) gespeeld. Heel leuk! Afwisselend en leuke begeleiding. Tot de volgende keer!

  • #9

    Vika Starygina (zondag, 14 oktober 2018 14:12)

    We hebben the Rush gedaan. Het was super leuk. Zit goed in elkaar! Één van de beter kamers die we hebben gehad.

  • #8

    Annie (zaterdag, 13 oktober 2018 23:40)

    Super leuk, een paar leuke nieuwe elementen die we nog niet eerder hebben gezien bij andere escape rooms!

  • #7

    Marlies van Wigcheren-Atsma (zaterdag, 13 oktober 2018 16:37)

    Vanavond met collega's en partners The Rush gedaan. Super leuke ervaring!

  • #6

    familie van der Woerdt (maandag, 01 oktober 2018 15:24)

    Het ontvangst was gezellig, de uitleg kort en intrigerend. Het verhaal en de attributen in de kamers werkte op de verbeelding; puzzels/vragen in soorten en maten en niveau's. Af en toe een hint moeten krijgen (via de helaas slecht verstaanbare intercom) waardoor we steeds verder kwamen! wat een reuze leuke ervaring om dit met familie of vrienden te doen!! Absolute aanrader voor iedereen.

  • #5

    Miranda bloem (maandag, 10 september 2018 21:59)

    Super kamer!

  • #4

    Irma (zondag, 09 september 2018 01:37)

    Was super!

  • #3

    Christina Koenen (dinsdag, 04 september 2018 11:29)

    Een echte aanrader... wat leuk en wat hebben we gelachen!

  • #2

    Inge Elzinga (maandag, 30 juli 2018 19:52)

    Na het winnen van de winactie hebben we gister de escaperoom getest. Wat is deze room in korte tijd goed op gezet. De games zijn erg orgineel en samenwerking is bij deze room echt vereist! Na afloop nog gezellig gezeten met de organisatoren, jullie doen het super! Wij kijken uit naar ons volgende bezoek in Witmarsum en ik oktober bij de tweede van Sneek!

    https://www.facebook.com/pg/escaperoomsneek/reviews/?ref=page_internal

  • #1

    Erwin Andringa (maandag, 30 juli 2018 19:51)

    Gister de room als eerste mogen testen en het was fantastisch! Echte aanrader � de volgende room zijn we er weer bij!!

    https://www.facebook.com/pg/escaperoomsneek/reviews/?ref=page_internal