De leukste binnenactiviteit op regenachtige dagen

Is het slecht weer buiten, nat of koud? Ook met slecht weer hoef je je geen moment te vervelen in Sneek. Veel voorkomende binnenactiviteiten zijn het bezoeken van een museum, bioscoop of een overdekte dierentuin. Maar ook het spelen van een spannende en uitdagende escape room behoort tot de mogelijkheden.

Escapen: de indooractiviteit van dit moment

Op een druilerige dag is het spelen van een escape room een super populair uitje. Het is dé indooractiviteit als je houdt van spanning, avontuur en puzzels. Je wordt samen met jouw vrienden, familie of collega’s opgesloten in een kamer. Vanaf dat moment heb je een uur de tijd om te ontsnappen. Kortom: een race tegen de klok!

Vijf escape rooms onder één dak

Bij Escape Rooms Sneek bevinden zich vijf uitdagende escape rooms onder één dak. Elke escape room beschikt over een eigen thema, van de oude oorlog tot het oplossen van een ontvoering van een kunsthandelaar. De kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden en spelbelevingen. Met behulp van een goede samenwerking en creativiteit is het opdracht om de kamer op tijd te verlaten.

Binnenactiviteit voor kinderen

Wij kunnen onze escape room “The Deal” ombouwen tot een uitdagende escape room voor kinderen vanaf 9 jaar. De opdrachten en puzzels zijn makkelijker en er wordt qua spanning rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Onze escape room is hierdoor ook ideaal voor kinderfeestjes voor meisjes en jongens.

Escape room voor verschillende doeleinden

Het spelen van een escape room is ook erg geschikt als indooractiviteit tijdens familiedagen, vrijgezellenfeesten en/of als bedrijfuitjes. Je leert je vrienden, familie of collega’s beter kennen tijdens het spelen van een escape room. Dit komt mede doordat je veel moet samenwerken en op elkaar bent aangewezen. Escape rooms worden hierdoor dan ook vaak geboekt als teambuildingactiviteit.

Boek een escape room in Sneek

Of het nu regent of stormt: thuisblijven is nergens voor nodig. Door het spelen van een escape room laat je je dag niet door het slechte weer verpesten. Lijkt het je leuk om één van onze vijf escape rooms te spelen? Reserveer eenvoudig via onze website een escape room naar keuze. Neem je vrienden of hele familie mee naar één van onze escape rooms en beleef het escape avontuur!