Meest gestelde vragen (faq)

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen stuur dan een mailtje naar info@escaperoomssneek.nl of bel naar 0633601631.

Wat is een Escape Room?

In een escape room wordt je samen met jouw teamgenoten opgesloten. Jullie hebben 60 minuten de tijd om raadsels en puzzels op te lossen en op tijd te ontsnappen. Lukt het jullie niet binnen de 60 minuten te ontsnappen, dan doen wij de deur voor jullie open.

 

Welke thema’s hebben de Escape Rooms?

Wij hebben vijf kamers met de volgende thema’s:

 • Het thema van The Rush is de koude oorlog. Als spionnen van de CIA zijn jullie afgereisd naar Moskou om de coördinaten van kernwapens te achterhalen. Vinden jullie de coördinaten op tijd? Voordat de wereldvrede verbroken wordt?
 • Het thema van The Deal is het bevrijden van een beruchte kunsthandelaar die is ontvoerd. Aan jou en jouw teamgenoten de taak om de bloeddiamanten te vinden die voor zijn vrijheid zullen zorgen. Hebben jullie de diamanten op tijd in handen? En kunnen jullie de kunsthandelaar op tijd bevrijden?
 • In het Funhouse loopt jullie bezoek aan de kermis niet zoals gepland. Jullie raken opgesloten in de attractie Funhouse waar clown “Scary Larry” jullie vashoudt. Ontsnappen jullie op tijd aan de snode plannen van Scary Larry of krijgt hij jullie te pakken?
 • In The Blackout maak je onderdeel uit van een vrijgezellenweekend dat fout is gegaan. Jullie weten niks meer en zijn alle reisdocumenten, sleutels, paspoorten en de trouwringen kwijtgeraakt. Krijgen jullie het voor elkaar om alles op tijd te vinden? Jullie taxi vertrekt over een uur.
 • In The TAI-KA-WAI (NEW) moeten jullie Tse Chi Lop één van de machtigste drugsbazen ter wereld tegenhouden. Kunnen jullie zijn illegale reisdocumenten op tijd vinden in zijn duistere Chinese restaurant? Zijn vlucht vertrekt over een uur..

 

Met hoeveel mensen kan ik een escape room spelen?

 • The Rush – minimaal 3 personen, maximaal 7 personen
 • The Deal – minimaal 2 personen, maximaal 7 personen
 • Funhouse – minimaal 2 personenen, maximaal 7 personen
 • The Blackout – minimaal 3 personen, maximaal 7 personen.
 • The TAI-KA-WAI – minimaal …. personen, maximaal 7 personen.

 

Kan ik ook met een grotere groep komen?

Ja, onze escape rooms zijn bij uitstek geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestje en familiedagen. Tot 100 personen kunnen wij kwijt!

 

Hebben jullie ook arrangementen?

Ja, we bieden arrangementen aan waarbij je een hapje kunt eten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en ontvang een persoonlijk voorstel.

 

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen? 

Heb je wat te vieren en zelf een taart gebakken dan mag je deze natuurlijk meenemen. Onze prijzen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, vers citroenwater en frisdrank.

 

Hoe kan ik Reserveren?

Je kiest een escape room uit die je wilt gaan spelen. Je kan direct op onze website de kamers The Rush, The Deal, Funhouse, The Blackout en The Tai-Ka-Wai reserveren. Wil je binnen 24 uur of met een grotere groep (meer dan 7) spelen dan kan je reserveren door te mailen naar info@escaperoomssneek.nl of te bellen naar 06336001631.

 

Waar kan ik parkeren?

Je kunt gratis parkeren bij ons in de straat. Er is ruimte genoeg! Let op dat je niet bij De Stolp parkeert, dit is prive terrein.

Smidsstraat 5
8601 WB Sneek

 

Wat is de prijs van een Escape Room?

 • Per 1 januari 2023 hanteren wij de volgende prijzen per Escape Room:

  2 personen – € 75,-
  3 personen – € 90,-
  4 personen – € 105,-
  5 personen – € 120,-
  6 personen – € 129,-
  7 personen- € 140,-

  De prijzen zijn inclusief drinken. Voor of na je Escape avontuur kun je in onze ontvangstruimte lekker na kletsen met een bakje koffie of thee. Of frisdrank uit onze koelkast.

  Willen jullie met 7 personen of meer komen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier of bel met 0633601631.