Escape room als bedrijfsuitje in Friesland

Op zoek naar een spannende activiteit voor een bedrijfs- of teamuitje? Dan ben je bij Escape Rooms Sneek aan het juiste adres. Werk op een unieke manier aan teambuilding door samen met je collega’s een escape room te spelen. Onze vijf verschillende escape rooms zijn geschikt voor onder meer grote groepen tot 100 personen. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt tijdens deze spannende groepsactiviteit. 

Bedrijfsuitje Friesland

Escape room spelen als teamuitje

Het spelen van een escape room als teamuitje is dit moment erg populair. In onze uitdagende escape rooms worden jij en je collega’s tijdelijk opgesloten. Jullie krijgen 60 minuten de tijd om uit deze kamer te ontsnappen. Jullie moeten aan de slag met raadsels en puzzels om uit de kamer te kunnen ontsnappen. Een goede samenwerking is de sleutel tot succes. Ontdek of je als team goed kan samenwerken of dat hier nog winst te behalen is.

Teambuilding activiteiten voor grote groepen

Een escape room is dé indoor activiteit voor grote groepen die houden van spanning, avontuur, puzzels en teamwork. Of je nu jong of oud bent en ervaren of onervaren bent met escape rooms: iedereen heeft evenveel kans om te ontsnappen. Hierdoor verleent een escape room zich als een perfect uitje voor teambuildingactiviteiten van bedrijven. Momenteel kunnen er 35 personen tegelijkertijd de escape room spelen.

Escapen in combinatie met eten

Om het escape avontuur helemaal compleet te maken boek je voor of na de tijd een heerlijk diner bij Beachclub Sneek of de Kajuit . Natuurlijk mag je zelf bepalen bij welk restaurant jullie graag willen dineren. Speciaal voor onze gasten hebben zij speciale menu’s samengesteld en is het vanaf 48,50 euro per persoon al mogelijk om te escapen en eten.

Personeelsuitje boeken

Ben je al eens ontsnapt uit een Escape Room? Nee? Dan wordt een bedrijfsuitje in één van onze vijf escape rooms een onvergetelijke ervaring. Het spelen van een escape room zorgt ervoor dat je je collega’s nog beter leert kennen. Boek eenvoudig online of telefonisch een escape room voor jouw en je collega’s.