De spannendste indoor activiteit in Sneek

Ga je lekker op vakantie naar Sneek in Friesland? Weer of geen weer je hoeft je in Sneek niet te vervelen. Bij Escape Rooms Sneek kan je samen met je gezin, vrienden of familie een escape room spelen. Je wordt samen met jouw team opgesloten en vanaf dat moment hebben jullie een uur de tijd om te ontsnappen. Een ware race tegen de klok. 

Actieve binnenactiviteiten in Friesland

De provincie Friesland staat bekend om haar vele meren en bijbehorende watersporten. Er is van alles te ondernemen en voor elke gelegenheid zijn er talloze activiteiten. Wanneer je op zoek bent naar een indoor activiteit voor een regenachtige dag kom je vaak uit op een bioscoop of musea. Maar heb je zin om lekker actief te zijn en ben je op zoek naar een activiteit die binnen mogelijk is? Kies dan voor een bezoek aan een escape room.

Escape Room spelen in Sneek

Bij Escape Rooms Sneek heb je keuze uit vijf spannende en uitdagende escape rooms: The Deal, The Rush, Funhouse, The Blackout en TAI-KA-WAI. Alle vijf de escape rooms hebben een ander thema en kunnen los van elkaar geboekt worden. Als het jullie lukt om de code te kraken, mysterieuze raadsels op te lossen en binnen 60 minuten weer buiten te staan, dan zijn jullie als team geslaagd voor deze unieke ervaring.

Actieve indoor uitje met kinderen

Op zoek naar een binnenactiviteit geschikt voor kinderen? Wij kunnen onze escape room The Deal ombouwen tot een uitdagende escape room voor kinderen vanaf 9 jaar. De opdrachten en puzzels zijn wat makkelijker en er wordt qua spanning rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Hierdoor kun je samen met je kinderen de uitdaging aangaan om op tijd te ontsnappen. Ook ideaal voor kinderfeestjes.

Escapen en eten

Daarnaast is het ook mogelijk om het escape avontuur te combineren met gezellig met z’n alleen te dineren. Je boekt voor- of achteraf een heerlijk diner bij De Kajuit, De Stolp of Markt23 te Sneek. Speciaal voor onze gasten bieden de restaurants een speciaal menu aan. Hierdoor kan je al vanaf 45 euro per persoon een escape room spelen en heerlijk eten. Alle mogelijkheden op het gebied van eten en escapen vind je hier

Indoor activiteit in Sneek

Het spelen van escape rooms is een super populair uitje en dat is niet zonder reden. Escape rooms zijn dé indoor activiteit als je houdt van spanning, avontuur en teamwork. Vraag gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Ook is het mogelijk om online een reservering te maken. Zien wij jou binnenkort?