Ontsnappen jullie uit de Escape Room?

De leukste Escape Rooms vind je bij Escape Rooms Sneek! Wij bieden vijf professionele Escape Rooms op één locatie. Stuk voor stuk zijn het goede, uitdagende en spannende Escape Rooms. Dit maakt dat onze locatie uitermate geschikt is voor het ontvangen van grote groepen (> 100 personen). Hierdoor ben je voor een verrassend bedrijfsuitje, vriendenuitje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest bij ons aan het juist adres!

Ontsnappen jullie binnen de tijd?

Binnen 60 minuten ontsnappen uit een kamer, dat is de basis van een Escape Room. Je wordt samen met je teamgenoten opgesloten in een kamer (minimaal 2 personen en maximaal 8 personen per escape room per keer) en dan begint jullie race tegen de klok!  Door middel van puzzels, opdrachten, raadsels en samenwerken moet je binnen 60 minuten de kamer uit zien te komen! Lukt dit niet? Dan heb je met je team gefaald! Het spelen van een Escape Room is spannend, uitdagend, snel (als het goed is), teamsport, verslavend én je bent altijd verzekerd van veel plezier! Daarnaast komt de ware aard van je teamgenoten sowieso aan het licht, en dat zorgt voor veel hilarische momenten!

Hoe werkt het met grote groepen?

‘Escapen’ is super leuk om te doen met een grote groep! Maar om de spelbeleving en activiteit per persoon hoog te houden kunnen er maximaal 8 personen per keer de Escape Room in. Omdat wij vijf uitdagende Escape Rooms op één locatie hebben kun je, wanneer je ze alle vijf tegelijkertijd boekt, met 35 personen in één uur komen escapen!

We zijn met meer dan 35 personen, kan dat?

Ook dan zit je bij Escape Rooms Sneek goed! Wij hebben een gezellige ontvangstruimte waar genoeg ruimte is om grote groepen te ontvangen. Tijdens het spelen van de Escape Rooms kunnen teams die nog niet aan de beurt zijn hier wachten en gezellig bijkletsen. Koffie, thee, water en frisdrank staat hier voor jullie klaar.

Wil je na het spelen van de Escape Room heerlijk eten in de gezellige binnenstad van Sneek? Dan ben je bij de Kajuit of Beachclub Sneek aan het juiste adres! Via ons kun je aansluitend aan je Escape avontuur een heerlijk diner boeken bij deze twee restaurants. Speciaal voor Escape Room klanten is er bij beide restaurants een aantrekkelijk menu voor jullie samengesteld. V.a. €15,- p.p. inclusief drankje heb je keuze uit verschillende gerechten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Wanneer gewenst kan er uiteraard ook uitgeweken worden naar Sport – Restaurant De Stolp. Dit ligt aan de overkant van de straat. Hier kan een hapje en een drankje genuttigd worden en kan aansluitend een diner of buffet geregeld worden. Dit dient apart geboekt te worden van het spelen van de Escape Rooms. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden bij Sport – Restaurant De Stolp.

Wil meer weten over alle mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op.

Spelregels Escape Room

  • Om Escape Rooms te kunnen spelen moet je minimaal 12 jaar zijn. In overleg zijn jongere deelnemers toegestaan mits er begeleiding van een volwassene is.
  • Je krijgt 60 minuten de tijd om uit de Escape Room te ontsnappen door middel van samenwerken bij het oplossen van puzzels en raadsels. Lukt het binnen de 60 minuten? Dan heb je het gehaald! Doe je er langer over? Dan heb je gefaald!
  • De tijd gaat in zodra je met je team de kamer in gaat. Het is belangrijk om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Ben je te laat dan gaat dit van je speelminuten af.
  • Er kunnen maximaal 8 personen per keer een Escape Room spelen.
  • Bezoekers die onder invloed zijn van alcohol of drugs wordt de toegang tot de Escape Room ontzegt zonder teruggave van betaling. Ook wanneer bij aanvang onze medewerker twijfelt aan de gesteldheid van een speler kan bij aanvang deze deelnemer toegang geweigerd worden.
  • Er is camerabewaking aanwezig in de Escape Room. Dit is voor de begeleiding en veiligheid tijdens het spel. Alle instructies die door de medewerker worden gegeven tijdens het spel moeten worden opgevolgd.
  • Voorwerpen die zich in het spel bevinden dienen met beleid te worden behandeld. Forceren en brute kracht horen niet thuis in een Escape Room. Het spel speel je met je hoofd. Eventuele schade wordt in rekening gebracht.
  • Het spelen van de Escape Room is geheel op eigen risico.
  • Bij aanvang van het spel dien je telefoons, sleutels, horloges en eventueel andere spullen in te leveren. Wij bieden de mogelijkheid om waardevolle spullen veilig op te bergen. 
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke spullen en eventuele schade hier aan.

GEHEIM!

Deel je ervaringen maar houdt oplossingen geheim! Zo blijft het spelen van Escape Rooms leuk voor iedereen!