Vrijgezellenfeest houden in een Escape Room

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest? En ben je op zoek naar een onvergetelijke indooractiviteit? Bij Escape Rooms Sneek kun je terecht voor een spannende en uitdagende escape room. Het spelen van een escape room is een populaire activiteit en dat is niet zonder reden.

Spannendste escape room van Sneek

Bij het spelen van een escape room komt veel spanning, avontuur, puzzels en teamwork kijken. Je wordt namelijk opgesloten in een ruimte met jouw vrienden of familieleden en hebt een uur de tijd om te ontsnappen. Om te kunnen ontsnappen is samenwerking en creativiteit belangrijk: puzzels en raadsels die jullie samen op te lossen. Zonder de codes te kraken lukt het niet om de kamer op tijd te verlaten.

Waarom een escape room vrijgezellenfeest?

Het spelen van een escape room is een leuke binnenactiviteit aan het begin van het vrijgezellenfeest. Je werkt samen, luistert naar elkaar en lost puzzels op. Natuurlijk gaat het spelen van een escape room niet altijd soepel. Je leert elkaar gedurende het spel beter kennen en daar heb je de rest van de dag veel plezier van.

The Blackout: speciaal voor vrijgezellenfeesten

In The Blackout maak je onderdeel uit van een vrijgezellenweekend dat fout is gegaan. Jullie weten niks meer en zijn alle reisdocumenten, sleutels, paspoorten en de trouwringen kwijtgeraakt. Krijgen jullie het voor elkaar om alles op tijd te vinden? Jullie taxi vertrekt over een uur.

Escapen met groepen

In onze escape room kun je terecht met zowel kleine als hele grote groepen. Doordat wij beschikken over vijf verschillende kamers kunnen er maximaal 35 personen tegelijkertijd een escape room spelen. Is de groep groter dan 35 personen? Dan kan de rest genieten van een heerlijk hapje en drankje in onze gezellige ontvangstruimte.

Escapen in combinatie met een uitgebreid diner

Escape Rooms Sneek biedt verschillende arrangementen aan om een perfect vrijgezellenfeest te verzorgen. Naast onze escape rooms behoren ook eten en drinken tot de mogelijkheden. Bij twee plaatselijke restaurants in Sneek wordt er een speciale menu geserveerd voor onze escape gasten. Vanaf 47,50 euro per persoon is het al mogelijk om te escapen en uitgebreid te dineren. Ook is het mogelijk om de avond te starten met een glas bubbels.

Perfect voor een vrijgezellenuitje

Wil je de bruid(egom) verrassen met een geweldige activiteit vol spanning en avontuur? Het spelen van een escape room is een perfect invulling voor een bachelor(ette) party. Boek nu snel een kamer en beleef een ongekend vrijgezellenuitje in Sneek. Bel of mail je specifieke wensen en wij maken jullie vrijgezellenuitje er één om nooit te vergeten.