Kinderfeestje in een escape room in Friesland

Op zoek naar een origineel en verrassend kinderfeestje in Friesland? Zo’n kinderfeestje waar nog lang over nagepraat gaat worden? Laat je zoon of dochter op avontuur gaan met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes in onze kinder escape room in Sneek. Wij kunnen onze Escape Room ”The Deal” namelijk ombouwen tot een uitdagende kids-escape.

Kinder escape room in Sneek 

Escape rooms zijn allang niet meer enkel voor volwassenen. Kinder escape rooms worden steeds vaker gekozen als activiteit voor kinderfeestjes. Onze kinder escape room is volledig afgestemd op kinderen vanaf 8 tot 13 jaar: het spel is makkelijker en de uitleg is eenvoudig te volgen. De vele raadsels, puzzels en opdrachten dienen door de kinderen opgelost te worden in een tijdsbestek van één uur.

Origineel en spannend kinderfeestje 

Het spelen van een escape room is een leuke uitdaging voor kinderen, maar is natuurlijk ook erg spannend. Er mogen maximaal twee volwassenen mee de kamer in om een extra oogje in het zijl te houden en de kinderen waar nodig te helpen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen geen andere groepen tegen komen tijdens het spel.

Escape Room “The Deal” 

De beruchte kunsthandelaar B. Houwer is verdwenen uit zijn huis. Zijn ontvoerders willen vóór middernacht in het bezit zijn van de waardevolle bloed-diamanten die B.Houwer in zijn collectie schijnt te hebben, pas dan laten ze hem vrij. Aan jullie de taak om binnen 60 minuten de diamanten te vinden in zijn huis. Lukt het jullie om de eisen van de ontvoerders in te willigen? 

Kinderfeestje organiseren? 

Escape Rooms Sneek maakt van ieder kinderfeestje een groot feest met alles wat daarbij hoort. De minimale kosten voor een escape kinderfeestje bedragen €75,-  (vijf kinderen). Meerprijs per kind extra is €15,-. Hiervoor krijg je een uur escapen, inclusief drinken en chips voor of na de tijd.

Wil je een kinderfeestje bij Escape Rooms Sneek organiseren? Boek dan eenvoudig Escape Room ”The Deal” en trakteer de kinderen op een onvergetelijke ervaring.

Contactformulier

Contactformulier