Escape room spelen met je familie

Lijkt het je leuk om met je (schoon)familie een escape room te doen in Sneek? Onze vijf escape rooms zijn geschikt voor alle leeftijden. Kinderen, broers, zussen, vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen meedoen. De kamers zullen de familieband op de proef stellen of juist sterker maken. Waar andere activiteiten gericht zijn op competitie is een escape room gefocust op samenwerking en communicatie. Zonder een goede samenwerking en open communicatie is het moeilijk om te ontsnappen.

Escapen: voor jong en oud

Het leuke aan het spelen van een escape room is dat iedereen mee kan doen, van jong tot oud. Samen met je gezin of familie strijd je niet tegen elkaar maar met elkaar tegen de klok. In de vijf verschillende kamers geldt dezelfde opdracht, namelijk zo snel mogelijk ontsnappen uit de ruimte. Door puzzels en raadsels op te lossen en goed samen te werken moeten jullie proberen binnen 60 minuten uit de ruimte te komen.

Familiefeest zelf organiseren?

Heb je binnenkort een familiedag- of bijeenkomst gepland? Het spelen van een escape room biedt de mogelijkheid om met een kleine of grote groep een spannende activiteit te beleven. Verspreid over de vijf kamers kunnen er 35 personen tegelijkertijd de escape room spelen.

Escapen en dineren

Om het escape room avontuur compleet te maken is het ook mogelijk om voor- of achteraf te dineren bij de Kajuit en Beachclub Sneek. Wij hebben speciaal escapen en eten arrangementen opgesteld waarbij gasten uit een speciaal menu kunnen kiezen. Het is vanaf 47,50 per persoon al mogelijk om te escapen en dineren.

De leukste activiteit tijdens de schoolvakantie

De schoolvakantie is een geschikt moment om samen met de familie of het gezin iets te ondernemen. Wil je iets met de kinderen doen? Dan kunnen wij onze Escape Room “The Deal” ombouwen tot een uitdagende kids escape room. Hierbij wordt het spel makkelijker gemaakt en is de uitleg eenvoudig te volgen. De vele raadsels en puzzels zijn afgestemd op kinderen tot 12 jaar.

Een verzorgde familieactiviteit in Sneek

Hoe snel kunnen jullie ontsnappen tijdens een gezellige dag met je gezin of familie uit de Escape room in Sneek? Ga de uitdaging aan om de snelste tijd neer te zetten in één van onze vijf kamers. Boek eenvoudig via onze website een escape room naar keuze. Het wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.