Escapen en eten. Bedrijfsuitje Friesland

PROFITEER VAN DEZE LEUKE ACTIE

Wil je met elkaar een avontuur beleven en lekker eten? Dan is onze Lentedeal perfect voor jou!
BELANGRIJK: Check bij het reserveren de openingstijden van Beachclub Sneek. Deze zijn geopend in de winter van donderdag tm zondag. In de voorjaarsvakantie extra geopend op maandag 19 februari.

Wat is de LeNTEDEAL?

Bij ons Escape Room arrangement kun je niet alleen de spanning van een Escape Room ervaren vanaf €20p.p, maar ook aansluitend heerlijk dineren bij de Beachclub Sneek voor slechts 27,50 euro! Dan heb je dus voor €47,50,-* een heerlijk compleet uitje!

Wil je gebruik maken van de actie? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06-33601631, stuur ons een whatsapp bericht of vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou terug. De prijzen zijn alleen geldig in combinatie met elkaar.
Goed om te weten: De combideal kan alleen ingezet worden van donderdag t/m zondag. Op maandag t/m woensdag is de Beachclub gesloten. Ben je met een grote groep (20+) neem dan vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

VROLIJKE LENTEDEAL

Heb je zin om er weer op uit te gaan na de winter? Kom van de bank af en ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze Lentedeal.

Wat krijg je?

  • Een spannende Escape Room ervaring.
  • Een heerlijk diner bij de Beachclub Sneek.
  • Een onvergetelijke Lente-avond.

Dineren aan het Sneekermeer

Stel je voor dat je na een spannende Escape Room ervaring kunt genieten van een heerlijk diner met uitzicht op het Sneekermeer.

Waarom Beachclub Sneek?

  • Prachtig uitzicht en ontspannen sfeer.
  • Verwen je smaakpapillen met heerlijke gerechten.
  • Creëer blijvende herinneringen aan het Sneekermeer.

Reserveer Nu

Klaar om je Lente nog meer op te fleuren? Aarzel niet en reserveer nu jouw plek voor deze geweldige Lentedeal. Voorkom teleurstelling en reserveer vandaag nog en wij bellen jou terug. Creëer blijvende herinneringen met vrienden en familie.

Wil je profiteren van de actie? Neem dan contact met ons op via telefoon op: 06-33601631, stuur ons een whatsapp bericht of vul het formulier hieronder in, en wij zullen je terugbellen. Let op: de openingstijden van de Beachclub zijn in de winter van donderdag t/m zondag.

*Actie start op 1 maart 2024 en eindigt 31 augustus 2024. De prijzen zijn vanaf prijzen. De prijs van een Escape Room hangt af van het aantal personen. De prijs bij Beachclub Sneek is exclusief consumpties.

Winterdeal
Wanneer en met hoeveel personen willen jullie gebruik maken van de winterdeal?

 

*Prijs is vanaf €47,50 p.p. 3 – gangen diner bij Beachclub Sneek is €27,50,- pp. De prijs van de Escape Rooms komt hier nog bovenop.