Escape Room spelen met vrienden

Wil jij zien hoe goed jouw vriendengroep kan samenwerken? Ga de uitdaging aan en speel één van onze vijf escape rooms. Bij onze escape rooms draait het om spanning, mysterie en plezier. Het voelt echt als een uitdaging om gezamenlijk te ontspannen binnen de tijd. Een echte race tegen de klok!

Een actieve uitdaging

Heb je binnenkort een avondje weg met vrienden gepland? Of ben je op zoek naar een activiteit die je kunt doen met je vrienden? Laat je dan opsluiten in één van de vijf kamers en probeer binnen een uur te ontspannen. Open de deur door verschillende puzzels en raadsel op te lossen. Hierbij is samenwerking en communicatie van groot belang. In elke kamer beleef je een uniek verhaal en zit je gelijk in het spel.

Geschikt voor kleine- en grote vriendengroepen

De escape rooms zijn zowel geschikt voor fanatieke escape room spelers als mensen die nog niet eerder een escape room hebben gespeeld. Iedereen heeft evenveel kans om te ontsnappen. Met onze vijf kamers is het mogelijk om met 35 personen tegelijkertijd de escape room te spelen. In elke kamer geldt een minimum van 2/3 personen en een maximum van 7 personen.

Escapen met je sportteam

Voor teambuilding is het spelen van een escape room met je teamgenoten een ideale activiteit. Samen met je sportteam ga je puzzels oplossen en codes kraken om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Wie neemt de leiding bij het ontsnappen? Vertrouwen jullie elkaar goed genoeg? Dit zijn enkele aspecten om te kijken hoe goed het team op elkaar is ingespeeld.

Escapen in combinatie met eten

Om het escape avontuur compleet te maken bieden wij de mogelijkheid om voor- of achteraf te dineren. Samen met de Kajuit en Beachclub Sneek hebben wij een speciaal menu samengesteld en is het vanaf 47,50 euro per persoon al mogelijk om te gaan escapen en dineren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een gezellig vriendenuitje in Sneek

Durven jij en je vrienden de uitdaging aan te gaan? Boek vandaag nog een uitdagende escape room met jouw vrienden bij Escape Rooms Sneek. De escape rooms “The Deal” en “The Blackout” vallen erg in de smaak bij groepen vrienden. Ook is een escape room geschikt voor het vieren van verjaardagen, vrijgezellenfeesten en andere familiegelegenheden.