26 juli 2022

Welke binnen activiteiten zijn in Sneek?

 

Wat te doen als het regent?

Ben je van plan een leuk uitje te plannen met vrienden, familie of collega’s? Dan moet je altijd rekening houden met het Hollandse weer. Eind september kan het 30 graden zijn terwijl we in juni soms nog met de winterjas aan lopen. Lastig dus om iets buiten te plannen. Een originele binnenactiviteit biedt dan uitkomst. Gelukkig heeft Sneek genoeg leuke binnenactiviteiten! We hebben de leukste voor je op een rij gezet!

binnen activiteit Sneek

  • Escape Rooms Sneek

Escape Rooms zijn dé vrijetijdstrend van de laatste jaren. Niet voor niets is het spelen van een Escape Room de populairste binnenactiviteit van dit moment. In Sneek vind je Escape Rooms Sneek. Hier heb je keuze uit maar liefst vijf Escape Rooms onder één dak! Elke room heeft een ander thema waardoor er altijd een leuke kamer voor jullie samenstelling tussen zit.

  • Escape Room spelen met grote groepen

Escape Rooms Sneek is het grootste Escape centrum van Friesland. Ben je dus met een grote groep? Dan kun je hier goed terecht! Zo is het spelen van Escape Rooms bij Escape Room Sneek ook uitstekend geschikt als binnenactiviteit voor een bedrijfsuitje. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een arrangement met diner te boeken in samenwerking met Beachclub Sneek.

  • Fries Scheepvaart Museum

In het Fries Scheepvaart Museum ontdek je de geschiedenis van de Scheepvaart in Friesland en de historie van de stad Sneek. Het museum heeft veel leuke activiteiten voor kids van 4 tot 12 jaar. Plan hier je bezoek.

  • Cine Sneek

Een bioscoopje pakken is op een regenachtige dag natuurlijk ook altijd een goed idee. Cine Sneek heeft diverse zalen waar overdag en ‘s avonds verschillende films te zien zijn. Kijk op de website voor het actuele aanbod.