MBTI Coaching in Friesland

Ben jij voor jouw bedrijf of team op zoek naar MBTI coaching in Friesland? Dan zit je bij ons goed. Wij bieden in samenwerking met coach Petra Kool een compleet verzorgde dag op locatie aan. Tijdens deze dag krijg je meer over jezelf te weten over hoe jouw profiel past binnen een raamwerk dat persoonlijkheidsverschillen op een positieve en constructieve manier beschrijft.

Professionele teambuilding dag

Gedurende de dag komen de belangrijke verschillen tussen collega’s naar boven. Petra leert elk individu op deze verschillen te waarderen en inzicht te krijgen in hoe verschillende typen kunnen samenwerken. Het team gaat aan het eind van de dag met waardevolle inzichten naar huis. Niet alleen over zichzelf maar ook over zijn/haar collega’s.

MBTI Coaching en Escape Rooms

Het invullen van een coaching dag gaat perfect samen met het spelen van een escape room. Hoe reageren individuen wanneer ze samen moeten werken mét een stressfactor (tijdsdruk) en welke eigenschappen komen er naar boven drijven? Na het spelen wordt het teamwork uitgebreid geanalyseerd. Niet alleen heel erg leerzaam maar vooral ook heel erg leuk!

Teambuilding en coaching op maat

Samen met Petra Kool kunnen wij een teambuilding dag op maat aanbieden. Van te voren wordt de case bepaalt en bekeken welke punten er belangrijk zijn voor u en uw team. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden in het kiezen van de locatie, lunch en eventueel afsluiten met eten/borrel. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via de mail of bel met Petra van ”Kool Coaching & Advies” : 0643989110