The Workout (GESLOTEN)

Minimaal 2 personen Maximaal 60 minuten Witmarsum

WITMARSUM IS VANAF HEDEN DICHT!

Escape Room The Workout in Witmarsum is vanaf 8 augustus gesloten. Na 3 jaar vonden wij het tijd om een nieuwe Escape Room voor jullie te realiseren! Dit plan werd nog mooier, want in plaats van The Workout in Witmarsum te vervangen, verhuizen wij naar Sneek! In onze huidige vestiging in Sneek gaan wij uitbreiden en gaan voor jullie TWEE NIEUWE ESCAPE ROOMS REALISEREN! Naar verwachting zullen deze medio januari 2021 gereed zijn! Blijf op de hoogte via Facebook of de website!

VERKEERDE TIJD, VERKEERDE PLAATS…

Jullie gaan met elkaar even lekker een uurtje sporten bij sportschool The Workout, tenminste dat dachten jullie…Tijdens een korte stroomstoring vangen jullie per ongeluk een gesprek op tussen de eigenaar van de Sportschool , Hendrik Alter, en een onbekend persoon met Russisch accent. Het is duidelijk dat H. Alter en zijn Russische compagnon denken dat ze alleen in het pand zijn, want jullie kunnen duidelijk alle details over de illegale drugshandel horen. Uit het gesprek valt duidelijk op te maken dat Sportschool The Workout niet alleen als Sportschool dient maar ook als dekmantel voor een grote illegale drugshandel…

Maar dan krijgen de beide heren hoogte van jullie aanwezigheid…

De besproken informatie was z├ęker niet voor jullie oren bestemd. En hoe minder mensen op de hoogte zijn van de illegale drugshandel van H. Alter, hoe beter. Vanaf dit moment doet hij er dan ook alles aan om jullie voor altijd het zwijgen op te leggen. Hij schakelt zijn mannen in om het vuile klusje voor hem op te knappen. Met als boodschap: ”Laat ze mijn sportschool niet verlaten”. Alles wordt afgesloten en jullie zitten als ratten in de val. Of weten jullie je toch ongezien een weg naar buiten te werken…?

Let op: Escape Room The Workout bevindt zich op een andere locatie in Witmarsum. Escape Room The Workout kun je boeken met minimaal 2 spelers en maximaal 7 spelers. 

Reserveren