Escape Rooms Sneek: De leukste Escape Rooms van Friesland!

Sneek is één van de leukste steden van Friesland. De stad is rijk aan horeca,  terrassen, watersport en heeft een prachtig historisch centrum. Naast de vele activiteiten op het water heeft Sneek nu ook één van de leukste activiteiten op het land: ESCAPE ROOMS! 

 

Het spelen van escape rooms is dé activiteit als je houdt van spanning, avontuur, puzzels en teamwork. Je wordt samen met jouw team opgesloten in de Escape Room. Vanaf dan heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen, een ware race tegen te klok! Hoe reageren jij en jouw teamgenoten wanneer de tijd dringt? Houdt iedereen het hoofd koel? Bij het spelen van Escape Rooms ben je altijd verzekerd van een zenuwslopend avontuur en een hoop lol (ook na de tijd!). Bij Escape Rooms Sneek vind je drie professionele Escape Rooms onder één dak!

 

Kom Escapen bij Escape Rooms Sneek!

Escape Rooms Sneek zit gevestigd in Business Center Sneek aan de Smidsstraat 5. Wanneer je lekker wilt eten na de tijd in de gezellige binnenstad van Sneek dan kun je terecht bij Markt23. Hier is een speciaal Escape Room menu samengesteld welke uitsluitend via ons bijgeboekt kan worden.

 

Het pand waar Escape Rooms Sneek haar in bevindt staat recht tegenover evenementen- en zalencentrum De Stolp. Ook hier kunnen groepen na het spelen van een Escape Room genieten van een lekker hapje en/of drankje. Dit is op eigen keuze. Wil je meer weten over eten en drinken bij de Stolp? Kijk dan op hun website: De Stolp!

 

Je kunt de Escape Rooms eenvoudig boeken via ons online boekingssysteem. Boeken doe je hier: BOEK NU 

Eten en drinken voor of na de tijd dient apart geboekt te worden. Op verzoek kunnen wij wel een arrangement voor je boeken in combinatie met Markt23. Het is het handigst om dan even te bellen naar: 0633601631.

 

 

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0633601631 of vul onderstaand contactformulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.